Nak Skolah da?

Assalamualaikum and hi, cute people!

Tumblr_lws7iqaqkp1qhfdxro1_500_large
Aik, nak sekolah dah? umm nak mintak cuti lagi sebulan setengah bolehh? ehehe
Oh, Cinderella's Step Sister dah habis hari ni.. :( Great story and happy ending.. ♥ I juz love it! haha So, lusa sue  pergi orentasi kat CPR. OMG rasa takut ada, tak sabar ada, malas pun ada.. hehee

Ehem2, cantik tak blog saya? huhu btw, sorry guys sebab lama tak update, k. :) And, shout mix dah expiring kn, skrg? -.- apa daa.. kene bayar pulak! ciss nasib baik cbox boleh transparentkan bg yang membuat kan semua orang tertarik untuk guna cbox termasuklah saya! hehe kalau tak, apa lagi nak guna, kn? haha

Oyeah, ape cer PMR? hehe tak nak tanya kakak sue dapat brapa? Umm kalau awak tak nak tanya pun saya nak bagitau jugak! hehe kakak sue dapat 8A's !! OMGOMGOMG terkezutt tak? haha Alhamdulillah.. pecah rekod keluarga kami tahun ni.. :) I'm so proud apa kan lagi mama and ayah!



so rasanya, tak da apa lagi nak update. kbye!

No comments:

Post a Comment

______________________________________________________

Haha. Terima Kasih kerana merajinkan diri membaca! Komenlah yeh! Love you readers! <3
______________________________________________________