Saya Surrender!

Tumblr_lvxhz1ez8q1qae0cdo1_500_large
Assalamualaikum and hi, cute people!

Fuhh sorry okay lama sue tak update. Di rumah, internet tak ada. Broadband tak dibayar, so cuti ni keboringan .. ditambah pula dengan si Astro yang menghilang! hihi hari2 follow Cinderella Step Sister.! >w<  dah lah di rumah tu, channel 1 and 2 je yang ada. TV3, TV9, NTV7 etc, haremmm hari2 memasak je keje kat rumah! Tu yang dah jadi MasterChef tu.. ;)

Followers blog ini meningkat! Terima kasih banyak2 ye! Sue sayang awak semua! Oh ye, nak bercerita pulak tentang UPSR. Tak sempat nak bagitau result, kan? So, guess lah brapa? Hahah 5A's lah! Alhamdulillah.. ;) Semalam baru lepas ambik ujian saringan MRSM kat KKB. Gila ramai! 2000+ orang!! Maths susah, sains okay! Hikhik Mama dan ayah kata mereka nak belikan handphone and lappie mcm dlm wishlist sue tu. Insyaallah :)

Oh, ape yang berkenaan dgn tajuk ini? Saya surrender untuk 10 days challenge tu ye! Ni dah berlebih2 days dahh hihi okay tu je, bye!

No comments:

Post a Comment

______________________________________________________

Haha. Terima Kasih kerana merajinkan diri membaca! Komenlah yeh! Love you readers! <3
______________________________________________________