Kegementaran Itu :/

Assalamualaikum and hi, cute people!

308665_2354423618699_1193435523_32321652_1206302218_n_large

Hurm, hari ni saya hantar kakak sue pergi masuk asrama. Oh dia dapat masuk SM Teknik KL.. haha tahniah lah buat dia, kan? Yeah dia memang selalu bertuah.. saya tak.. kalau saya dapat, dpat lah.. kalau tak, tak lahh.. :(

So, tadi.. mama berborak lah dengan mak kawan kakak kat asrama tu, lepastu mak cik tu kata keputusan mrsm dah keluar. so mama pun call lah kawan mama suruh dia tlg check kan.. Check punya check, tak dapat.. Hah?! Apa perasaan sue?! SEDIH LAH DOH!! Nangis lagiii.. :'(

But then bila mama berborak lagi dengan mak cik tu, dia kata yang dia cakap tadi tu untuk yang sekolah agama.. antara orang yg dpat macam Sesuci Kejora... Huh, lega rasanya.. menangsi 3 kali rupanya untuk skolah agama.. haha 

Tulahh, saya memamgn tak selalu bertuah.. jadi saya selalu teruja untuk sesuatu.. thanks for reading! bye!

No comments:

Post a Comment

______________________________________________________

Haha. Terima Kasih kerana merajinkan diri membaca! Komenlah yeh! Love you readers! <3
______________________________________________________